Nyhetsavdelning - Förvärv och avyttringar

Handslag för affär. Foto: Colourbox
2018-07-20 19:37
IQS Energi Komfort går samman med Sustainable Energy Solutions Sweden AB (SENS) i en affär som officiellt innebär att IQS köper SENS, men som i praktiken innebär motsatsen eftersom förvärvet betalas med en riktad emission.
Servicemontör från Kones finska organisation. Foto: Kone Corporation
2018-07-16 - 18:48
Diskussioner fördes för två år sedan om ett samgående mellan den finska hissjätten Kone och tyska Krupps hissdel. Men Antti Herlins förslag ska ha blivit avvisat, rapporter internationell media på måndagen.
Avdelning: Förvärv och avyttringar
Magnus Johansson, koncernchef Transtema. Foto: Transtema
2018-07-11 - 17:53
Börsnoterade Transtema köper Ericssons svenska fältserviceverksamhet, en affär som innebär ytterligare renodling för Ericsson och mer än en fördubbling av Transtemas storlek. En del av betalningen sker med nya aktier, vilket gör Ericsson till ny ägare i bolaget.
Avdelning: Förvärv och avyttringar
EQT:s Hjalmar Winbladh (tv) och BIMobjects grundare och vd Stefan Larsson. Foto: BIMobject
Storaffär i byggsektorns digitalisering
2018-07-11 - 10:05
Riskkapitalbolaget EQT investerar närmare en kvarts miljard i digitaliseringsbolaget BIMobject. EQT-fonden blir därmed näst störste ägare i bolaget efter Solar och tar plats i styrelsen.
Avdelning: Förvärv och avyttringar

Notiser

Ömangruppens vd, Peter Arvidsson, och Sandbäckens Rörs regionchef för sydöstra Sverige, Torbjörn Carlsson, är klara med affären där Sandbäckens tar över Ömangruppens VS-verksamhet i Kalmar. Foto: Sandbäckens
2018-07-09
Sandbäckens tar ett jättekliv i sina ambitioner att expandera i Kalmar, när man tar över Ömangruppens VS-verksamhet på orten. Den...

Annonser: