Er framgång - Vår drivkraft

Vår värdegrund

Vårt mål är att ni som annonsör ska

  • rätt målgrupp
  • med rätt budskap
  • i rätt forum.

Vår verksamhet vilar på en djupt rotad journalistisk värdegrund och en genuin nyfikenhet på de branscher vi bevakar och våra läsare är beslutsfattare från alla led inom installationsbranschen.

Installationssiffror.se:s kärnvärden, som ska prägla allt vårt redaktionella innehåll, är:

  • Oberoende
  • Värdeskapande
  • Relevant

Genom att leverera på dessa kärnvärden - och genom ett analytiskt ideal som hyllar det sunda företagandet - tror vi oss ha hittat vårt sätt att bidra till en starkare och lönsammare installationsbransch.

Affärsmagasinet

Affärsmagasinet läses dagligen av installationsbranschens beslutsfattare.

41 procent av läsarna tillhör installatörs- segmentet. Bland övriga läsare finns beslutsfattare från värdekedjans samtliga övriga segment som tillverkare, grossister, konsulter och intresseorganisationer.

Läs mer om vilka möjligheter ni får som annonsör i magasinet genom att ladda hem produktbladet. Det öppnas som en pdf-fil i ett nytt fönster.

Nyhetsbrevet

Varje år skickar vi ut över en halv miljon nyhetsbrev, varje vardagsmorgon.

Öppningsfrekvensen är, tack vare ett mycket relevant och aktuellt innehåll. Drygt 40 procent av mottagarna öppnar våra nyhetsbrev, vilket är ungefär dubbelt så högt som jämförbart branschsnitt.

Läs mer här om vilka möjligheter ni får som annonsör i nyhetsbrevet genom att ladda hem produktbladet. Det öppnas som en pdf-fil i ett nytt fönster.

Välkommen att diskutera ett upplägg!

Therese Skorupan är vår säljare som hjälper dig rätt om du vill diskutera en annonsaffär. Hon hjälper dig med allt från en enkel bokning till att sätta samman ett förslag med olika kombinationer av kanaler och format för att maximera effekten.

Tveka inte att kontakta henne, antingen genom att ringa på telefon 0708 - 50 59 88 alternativt 0651 - 160 00 eller genom att mejla via knappen nedan.